Že pripravljeno in okusno
V hitremu dnevnemu ritmu je nakup pripravljenih jedi odlična rešitev, saj vam prihrani veliko časa. Jedi iz naših toplotek so iz izbranih sestavin, tako da jih zadovoljni kupci pohvalijo, ker so pripravljene »kot doma«. Obiščite našo toploteko, saj vam ob najbolj priljubljenih jedeh stalno ponujamo tudi kaj novega.
Klobasa za pečenje
Klobasa za pečenje mora biti tudi dobro začinjena, da se čim prej in z zadovoljstvom poje. Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, mleti česen.
V trgovinoMrežna pečenka
Skrbno izbrani kosi svinjskega mesa, zaviti v svinjsko mrežico in okusna pečenka je pripravljena za pečico. Z njo zagotovo navdušite svoje najbližje. Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, česen, peteršilj, limona, korenje, lovorov list.
V trgovinoZačinjeno meso za vok
Iz različnih kosov mesa (izbirate lahko med govedino, svinjino in piščancem) in zelenjave za vas pripravljamo meso, ki ga samo še položite v vročo ponev, pripravite solato po lastnem okusu in kosilo je pripravljeno.
Začinjen svinjski vrat
Vratovina, marmorirana z bolj mastnimi deli, je poznana kraljica vsakega žara. Maščoba meso naredi bolj sočno, naše začimbe pa okus nadgradijo. Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, mleti suhi česen, mleta paprika.
V trgovinoPleskavice
Fino pripravljene pleskavice bodo s svojim cvrčanjem na razgretem žaru razveselile vse ljubitelje dobre hrane. Poznani so mnogi recepti in načini priprave, a pleskavice, pripravljene po našem receptu, enostavno morate speči in jih s prijatelji pokusiti. Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, česen.
V trgovinoČevapčiči
Le kdo ne mara čevapčičev? Verjetno je to najpopularnejša balkanska hitra jed. Pripraviti dobre čevapčiče na žaru je vprašanje prestiža za vsakega pravega mojstra žara. Če želite navdušiti svoje goste, vsekakor posezite po čevapčičih, ki jih dnevno pripravljamo za vas. Nekateri mojstri pečenja svetujejo, da čevapčiče med peko večkrat polijete s pivom, saj tako ohranijo sočnost. Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, česen.
V trgovinoRažnjiči
Skrbno izbrani kosi mesa, ki jih le še položite v ponev in spečete. Začimbe, ki jih uporabljamo: sol, poper, česen, sveža paprika.
V trgovinoOdojek
Meso odojka je okusno in sočno brez dodajanja začimb. Odojka malo naoljimo in nasolimo. V pečici ga pečemo na mreži in podnjo podstavimo pladenj z malo vode. Pečemo ga dve uri na 160 °C in nato pol ure na 200 °C. Nekajkrat ga polijemo s sokom. Ponudba mesnih pripravkov je sezonska in prilagojena velikosti posameznih mesnic.
V trgovino