Aktualno branje: Pikniki in žar

Obožujemo piknike – tako zelo, da na žaru pečemo vse, tudi sadje. Imamo pa še druge dobre ideje in ponudbo, s katero lahko navdušite družino in prijatelje. Dobrote z žara prijajo v vseh letnih časih, da je le družba prava. 

  • Mercator kako izbrati zar SEZNAM 750 500

    Kako izbrati nov žar

    Za ljubitelje piknikov je izbira pravega žara pomembna odločitev. Preden se podate v nakup si preberite nekaj nasvetov, ki vam bodo morda v pomoč pri izbiri.

  • Mercator marinade za zar SEZNAM 750 500

    Marinade za žar

    Zakaj se ne bi malo pograli z okusi in poskusili nekaj novega? Marinade za žar bodo izboljšale okus mesu in zelenjavi. Pikantne ali blage - odločitev je vaša.

  • Mercator zar moska domena SEZNAM 750 500

    Je žar res moška domena?

    Ste vedeli, da sta na 1000 mojstrov le 2 mojstrici žara? Hm, le kakšni razlogi tičijo za tem dejstvom. Preverili smo nekatera dejstva in mite. 

  • Mercator triki SEZNAM 750 500

    Triki velikih žar mojstrov

    Predstavljamo vam nekaj ključnih trikov peke na žaru, na katere prisegajo najbolj izkušeni mojstri. Z nekaj novimi prijemi boste zagotovo navdušili svoje goste.

  • Mercator urbani zar SEZNAM 750 500

    Urbani žar

    Živite v bloku sredi mesta pa vas vseeno mika, da bi na balkon postavili žar in si privoščili prijeten piknik družbo. Ma ja, zakaj pa ne!

  • Mercator nasveti za zar SEZNAM 750 500

    Šest žar nasvetov

    Na kaj ne smete pozabiti, da bo na pikniku res slastno zadišalo. Preberite nasvete, ki vam bodo pomagali, da se bo o vašem pikniku še dolgo govorilo.

  • Slika splosna

    Ali je žarjenje res škodljivo?

    Sezona druženja na prostem ob peki na žaru je pred vrati. Takrat si radi privoščimo sproščene pogovore ob sveže pečeni zelenjavi in mesu. Pa je na žaru pečena hrana res zdrava ali morda celo škodljiva?

  • Mercator govedina SEZNAM 750 500

    Govedina na žaru

    Ko pride čas za piknike in žar, je dobro imeti nekaj splošnega znanja o mesu in pripravi. Ali veste, kako izbrati goveji kos mesa in ga pripraviti brez napake?